Marts - 2018

NYHEDSBREV - MARTS 2018

Aktive mænd holder alderen nede med boldspil

Det er hverken botox eller doping, der hjælper en gruppe mænd mellem 68 og 78 år med at holde alderens kedelige påvirkninger på afstand. Faktisk er det noget så simpelt, som sved på panden og løb efter en bold, der har øget knoglestyrken med hele 30 procent og sænket risikoen for hjerteproblemer og diabetes langt mere end hos en gruppe aktive alderstilsvarende, de blev sammenlignet med.

Læs mere

Video: 3.A skød Vallensbæk i gang 

Borgmester Henrik Rasmussen spillede flyvende indskiftning, da eleverne fra 3.A på Vallensbæk Skole havde holdspil på skemaet og dermed skød Vallensbæk i gang med at være holdspilskommune. 

Ingen færdige koncepter 

”Bare vi kunne starte på mandag” og ”jeg skal da til at gå til håndboldfitness”. Det var et par af de kommentarer, der kom fra kursusdeltagere i Søndersø, da rådgivere fra Center for Holdspil og Sundhed var på besøg for at hjælpe sundhedspersonale med at skabe tilpassede holdspil til borgere ramt af demens.

Læs mere

Fra kommunal forebyggelse til frivillig idræt

Center for Holdspil og Sundhed har afholdt endnu et succesfuldt netværksmøde med rekordhøj deltagelse. Emnet "Fra kommunal forebyggelse til frivillig idræt" mødte stor interesse fra netværkets medlemmer, da de samledes på Nørre Allé en vinterlignende forårsdag i marts. 
Læs mere

Set i pressen:

Fik du læst: 

 
Copyright © 2018, Center for Holdspil og Sundhed, All rights reserved.

Send os en e-mail: 
holdspil@nexs.ku.dk

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev så klik her: 
Afmeld