Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, primo september, 2017


 
Ny bog dokumenterer holdspils gavnlige effekt på sundhed og livskvalitet  

Boldspil har givet fornyet energi og livsglæde til 89-årige Ruth og 49-årige Lotte. De to kvinder medvirker i bogen Boldspil for livet, der giver en unik indføring i holdspils sundhedsfremmende effekter samt træningens potentiale for at øge livskvaliteten og trivslen for voksne danskere. Bogen er skrevet af Jens Bangsbo og Peter Krustrup.

Læs mere om bogen Holdspilsdagen

 Vi introducerer: Holdspilsdagen

For første gang i år arrangerer Center for Holdspil og Sundhed Holdspilsdagen. En dag for alle, der har lyst til at bevæge sig med idræt og boldspil. Det kommer til at foregå lørdag den. 23. september fra kl 10 – 14 i Aalborg og København. 

Læs mere om Holdspilsdagen


En eftermiddag i holdspillets tegn 

En eftermiddag fyldt til randen af interessante workshops prægede programmet, da Center for Holdspil og Sundhed for nylig afholdt et større formidlingsarrangement i forbindelse med centrets 5-års jubilæum.

Læs mere om vores workshops


Gik du glip af disse historier


I pressen

Se flere presseklip fra Center for Holdspil og Sundhed


Ugens video

- Hvem tager du med til Holdspilsdagen i Aalborg eller København d. 23. september? Følg os på vores andre platformeHar du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 14. september 2017