Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, ultimo juni 2017Fysisk træning skal give mennesker med demens øget livskvalitet

Institut for Idræt og Ernæring deltager i et nyt spændende samarbejde om at udvikle motiverende træningsforløb, der er særligt tilpasset mennesker med demens. Udviklingsgruppen bag den nye, tilpassede træning består også af eksperter fra Ældre Sagen samt analyse- og rådgivningsvirksomheden Pluss. Formålet med projektet er at motivere mennesker med demens til fysisk træning og samtidig inspirere kommunerne til at skabe bedre rammer for fysisk aktivitet.

Læs mere om udviklingsprojektetHvor kan man ellers være nybegynder?
 
Center for Holdspil og Sundhed fejrer 5-års jubilæum med stort formidlingsarrangement

Kom og hør om centrets forskning gennem de sidste 5 år og bidrag til debat om implementering af resultaterne. Deltag også i workshops inden for en lang række temaer med fokus på ”Fra forskning til praksis”. Seminaret afsluttes med en meningsdannende paneldebat med personer fra idrætsorganisationer, den politiske scene og forskningsverdenen.

Læs mere om jubilæetKom til ph.d.-forsvar om inklusion af børn med autisme og ADHD i skoleidrætten

Kom til ph.d.-forsvar om inklusion af børn med autisme og ADHD i skoleidrætten

Er du interesseret i skoleidræt og inklusion i forhold til børn med autisme og ADHD? Så har du mulighed for at blive opdateret om emnet, når Anette Lisbeth Bentholm forsvarer sin ph.d.-afhandling - ”Du må ikke løbe udenfor banen” - om muligheder og begrænsninger for inkluderende processer i idrætsundervisningen. Ph.d.-forsvaret finder sted tirsdag den 27/6 kl. 10.00 i Store Auditorium, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Allé 53, 2200 København N.

Læs mere om afhandlingen her


Gik du glip af disse historier


I pressen


Aktuelt


Følg os på vores andre platforme

 


Har du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 21. juni 2017