Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, primo juni 2017Motion efter indlæring får børn til at huske bedre

Børn bliver bedre til at huske det, de har lært, hvis de efter en læringssession bliver sendt afsted på en løbetur eller bliver sat i gang med at spille floorball. Det viser ny forskning fra Center for Holdspil og Sundhed.

Læs mere om undersøgelsenHvor kan man ellers være nybegynder?

Hvor kan man ellers være nybegynder?

I Vilstrup i Sønderjylland spiller børn og voksne floorball sammen på blandede hold. Det har skabt et helt nyt fællesskab omkring motion, hvor en del af motivationen er at drible forbi sin mor eller far. Eller sit teenagebarn.

Læs mere om mix-holdet i VilstrupVi bliver ved til vi segner

Vi bliver ved til vi segner

Selvom det er mandag formiddag er stemningen munter, når de 8 ud af i alt 11 holdspillere, fra Boldklubben Skjold i København, mødes kl. 10 i Nørrebrohallen. Spillerne er alle kvinder over 65 år, som har fundet et fællesskab i at spille MotionsFloorball op til tre gange om ugen. De siger, at de ikke går op i, hvem der vinder og hvem der taber. De holder heller ikke styr på antallet af scorede mål. Alligevel er jublen, når det lykkes at få bolden i nettet, ikke til at tage fejl af.

Læs mere om Kvinderne i Skjold
Interessentpanelmøde – visioner, tiltag, borgerinvolvering og samskabelse

Center for Holdspil og Sundhed afholdt d. 29. maj 2017 et møde for aftagere af centrets forskningsresultater og nogle af de danske idrætsaktører. Interessentpanelet mødes én gang hvert halve år og taler om samarbejde og erfaringer.

Læs mere fra interessentpanelmødet


Gik du glip af disse historier


I pressen


Aktuelt


Følg os på vores andre platforme

 


Har du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 08. juni 2017