Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, ultimo maj 2017Den første nationale holdspilsdag afholdes i 2017

I efteråret 2017 afholder Center for Holdspil og Sundhed en national holdspilsdag i samarbejde med DIF/DGI og Bevæg dig for livet. Målet er at motivere flere danskere til at spille holdspil med udgangspunkt i koncepter som FodboldFitness, HåndboldFitness og MotionsFloorball.

Læs mere om Holdspilsdagen 2017Fra forskning til rådgivning

Fra forskning til rådgivning

Center for Holdspil og Sundhed har i øjeblikket stor fokus på at udarbejde kursusmateriale til kommunalt personale, der beskæftiger sig med fysisk aktivitet på ældreområdet. I den proces har centret et særligt fokus på at inddrage personalet i udviklingen. Derfor tester rådgiver på seniorområdet, Anne Nistrup over to møder sit materiale - i samarbejde med personalet i aktivitetscentrene på Valby Langgade og Baldersgade i København.

Læs mere om test af kursusmaterialeNyt ansigt i kommunikationen på Center for Holdspil og Sundhed

Center for Holdspil og Sundhed har pr. 1.6.17 ansat Allan Jørgensen som kommunikationsmedarbejder for at styrke rådgivnings- og implementeringsindsatsen i centret, som en bevilling fra Nordea-fonden har muliggjort.

Læs mere om Allan JørgensenPh.d. forsvar

Jacob Vorup forsvarer sin ph.d. afhandling d. 6. juni, 2017 kl. 13. i Store Auditorium, Nørre Allé 53, 1. sal, 2200 Kbh. N.

Afhandlingen viser, at ældre i alderen 65-93 år med fordel kan deltage i motion organiseret som boldspil på små baner, da resultaterne peger i retning mod en række sundhedsfremmende fysiologiske effekter i tillæg til en høj motivation baseret på fællesskab og holdånd.

Alle er velkomne.

Læs mere om Jacob Vorups forsvar


Gik du glip af disse historier


I pressen


Følg os på vores andre platforme

 


Har du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 24. maj 2017