Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, ultimo april 2017


De unge skal have et KICK af fysisk aktivitet

Center for Holdspil og Sundhed skal følge et nyt projekt for erhvervsskoleelever i Roskilde. De unge skal i bevægelse i skoledagen og med flere idrætstimer med det formål at øge trivsel, læring og fastholdelse på uddannelsen. Og det ER realistisk at opnå alt det igennem fysisk aktivitet, hvis du spørger den forskningsansvarlige på Center for Holdspil og Sundheds børne- og ungdomsområde. Men det kræver, at de unge bliver engageret i aktiviteterne uden at skulle piskes til det.

Læs mere om projektet KICKModelkommuner

Holdspil skal på hylderne i kommunerne


Center for Holdspil og Sundhed har i næsten fem år forsket i effekten af holdspil for både børn, voksne og seniorer, og nu skal den indhentede viden ud på hylderne i kommunerne.Læs mere om modelkommuner

Vi blev ret gode til at lege

Vi blev ret gode
til at lege


Britt Deckers Skibild er fysioterapeut i Sundhedshus Nørrebro, tidligere Forebyggelsescenter Nørrebro. I sundhedshuset spiller borgerne holdspil.

 

Læs interviewTo drikke har samme effekt for motionister

To drikke har samme effekt for motionister

Mange idrætsudøvere tager lige en til højrebenet i form af energidrik i forbindelse med træning. Institut for Idræt og Ernæring har sat gang i den første undersøgelse på området. Og det endte uafgjort mellem to populære drikke.

Læs mere om projektet

Gik du glip af disse historier


 


Har du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sndhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 25. april 2017