Nyhedsbrev - Center for Holdspil og Sundhed, ultimo marts 2017

Der bliver kortere til kondiskoene

René Andersen er ansat som ny rådgiver på Center for Holdspil og Sundhed. Her skal han hjælpe med at omsætte forskningen fra centret til praksis i kommunerne. Han har selv prøvet at stå med viden fra Københavns Universitet i den ene hånd og et helt tomt træningslokale, på et forebyggelsescenter, i den anden. Han ved, hvor lidt der skal til for at skabe rigtig meget.

>> Læs mere om René AndersenCenter for Holdspil og Sundhed fylder fem år

Center for Holdspil og Sundhed fylder fem år

I 2017 fejres Center for Holdspil og Sundheds fem-års jubilæum med et større formidlingsarrangement. Centret har eksisteret siden 2012 og har fra 2016 tilføjet en rådgivningsenhed, der blandt andet hjælper kommuner og skoler med at implementere socialt engagerende og sjove holdspil. 

>> Læs mere om arrangementet

Vedholdende Floorball-seniorer testes igen efter 2 års træning

Floorball-seniorer testes igen efter to års træning

De er allerede blevet udsat for lidt af hvert. Mændene i alderen 67 til 77 år, som for to år siden meldte sig til MotionsFloorball-projektet i København. Mange af dem har holdt ved og bliver nu testet igen for næsten alt, hvad der testes kan. Center for Holdspil og Sundhed undersøger langtidsvirkningerne.

>> Læs mere om Floorball-seniorerne3. klasser skal have holdspil på skoleskemaet

3. klasser skal have holdspil på skoleskemaet

Center for Holdspil og Sundhed er på vej med et nyt projekt for børn i 3. klasse. I projektet ”Spil bolden" er der fokus på småspil, som lærerne skal være med til at justere og opfinde i samarbejde med Center for Holdspil og Sundhed. På overfladen kan det ligne kaos, når en hel skoleklasse kaster sig ud forskellige småspil, men ved at skabe den rette involvering og intensitet for børnene, så kan det påvirke indlæringen i en positiv retning. Det skal nu undersøges nærmere – også hvordan det bliver en fast del af hverdagen på skolen.

>> Læs mere om Spil bolden


 


Har du input til nyhedsbrevet? Så send en mail til holdspil@nexs.ku.dk.

Har du en kollega, der kan være interesseret i at modtage nyhedsbrevet, kan vedkommende tilmelde sig her.

Ønsker du at vide mere om samarbejde med Center for Holdspil og Sndhed, så kontakt os på holdspil@nexs.ku.dk.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 28. marts 2017