Nyhedsbrev - december 2016

NYHEDSBREV - DECEMBER 2016

STÆRK PROFIL SKAL OMSÆTTE FORSKNING TIL PRAKSIS HOS CENTER FOR HOLDSPIL OG SUNDHED

Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet har pr. 1. februar 2017 ansat Bo Vestergård Madsen som daglig leder af centrets rådgivnings- og implementeringsenhed.

Bo Vestergård Madsen skal være drivkraft i at gøre danskerne mere fysisk aktive. Centrets forskningsresultater skal nemlig omsættes til konkrete motionskoncepter i kommuner, skoler og foreninger.

>>Læs mere her.


 

Fællesskab i boldspil motiverer ældre til at dyrke motion

Boldspilsbaserede holdspil i kommunale aktivitetscentre forbedrer både fysisk funktionsniveau og livskvalitet hos ældre borgere i alderen 65-93 år.Træningen virker særligt motiverende, fordi den fremmer de ældres oplevelse af holdånd og fællesskab.

>>Læs mere om projektet her.

Kom til netværksmøde i januar om nye sundhedsidrætter

Tirsdag 31. januar kl. 13-16 afholder vi netværksmøde med fokus på "Foreningers arbejde med nye 'sundhedsidrætter'. På mødet kan man blive klogere på re-tænkningen af klassiske idrætsgrene med initiativer som 'Fodbold Fitness', 'Håndboldfitness' og 'Motionsfloorball'.

>>Mere information og tilmelding herMotionsFloorball får ældre mænd på banen i Helsingør

Helsingør Floorball Team er i fuld gang med at skabe en succes med MotionsFloorball.

I samarbejde med Floorball Danmark og Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet har klubben aktiveret en helt ny målgruppe – mænd over 60 år – der får forbedret fysisk form og fællesskab ud af indsatsen.

>>Læs mere om projektet her.

Jobopslag: Rådgivere til Center for Holdspil og Sundheds rådgivnings- og implementeringsenhed

Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet søger 3 fuldmægtige som rådgivere til vores nyoprettede enhed i centret med tiltrædelse 1. februar 2017 eller snarest derefter. Som rådgiver skal du være med til at omsætte forskningsresultater til konkrete initiativer.

Ansøgningsfrist: 9. januar.

>>Læs mere og ansøg her.Netværksmøde om skolemotion gav stof til eftertanke

Center for Holdspil og Sundhed har afholdt et velbesøgt møde i centrets netværk for en bred kreds af fagfolk med fokus på "Holdspil på skoleskemaet: Sundhed, læring og inklusion". Her kan de læse om, hvad to af deltagerne tog med sig hjem. .

>>Læs mere.

Følg os på Twitter

På @HoldspilKU finder du aktuelle opdateringer og nyheder om centrets forskning, projekter og medarbejdere.

>>Find os her.For at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 09. december 2016