Nyhedsbrev - juli 2016

NYHEDSBREV - JULI 2016

DELER VIDEN FRA DANSK KONFERENCE OM BØRN OG UNGE I HELE VERDEN

FORSKNING: Der er stor international interesse for konklusionerne fra en konsensuskonference om betydningen af fysisk aktivitet for børns og unges udvikling og velvære afholdt af Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet.

Det anerkendte britiske tidsskrift British Journal of Sports Medicine publicerer nu konklusionerne og breder konferencens budskaber ud via 16.000 internationale medier.

>>Læs mere og hent konferencens konklusioner


 

Sundhedskoncept med fodboldtræning i skolen runder milepæl

MOTION I FOLKESKOLEN: Over 120 skoler har foreløbig tilmeldt sig et ’FIFA 11 For Health’ forløb, siden DBU åbnede for tilmeldinger. Professor Peter Krustrup fra Center for Holdspil og Sundhed glæder sig over, at det er lykkes at skabe et landsdækkende sundhedskoncept.

>>Læs mere

Fodbold Fitness afhandling giver ny viden om en sport i bevægelse

FEM SPØRGSMÅL TIL FORSKEREN: For nylig forsvarede Søren Bennike sin ph.d.-afhandling med titlen ”Fodbold Fitness – implementeringen af en ny fodboldkultur”. I den anledning har vi stillet ham fem spørgsmål om hans forskning og om hvad vi kan lære af den.

>>Læs mere og hent ph.d.-afhandlingenNye kræfter i Center for Holdspil og Sundhed

ORGANISATION: Center for Holdspil og Sundhed har foretaget et par ændringer i organisationen, og vi byder derfor velkommen til Laila Ottesen i styregruppen, til Svend Geertsen i formidlingsudvalget og til Peter Krustrup som vicecenterleder.

>>Læs mere

Folkemødet: Livlig debat om forebyggelse

FOLKEMØDET 2016: Hvorfor bruger vi så få penge på forebyggelse? Bør det være frivilligt eller obligatorisk at holde op med at ryge, tabe sig eller træne i arbejdstiden? 14 organisationer bag ’Det Fælles Sundhedstelt’ inviterede til debat om fremtidens forebyggelse.

>>Læs mere om debattenManu Sareen ny ambassadør for Center for Holdspil og Sundhed

AMBASSADØR: Den kendte forfatter og politiker vil især udbrede budskaber om holdspils potentiale for sundhed og trivsel blandt børn og unge.

>>Læs om Manu Sareens udnævnelse

Følg os på Facebook

Tjek ind på vores Facebook side og giv os et ’like’. Så får du automatisk besked om de nyeste historier vedrørende centrets forskning, så snart de kommer ud.

>>Find vores Facebook side herFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 09. juli 2016