Nyhedsbrev - maj 2015 - video special

NYHEDSBREV - MAJ 2016

VIDENSDELING OM BØRN, UNGE OG FYSISK AKTIVITET – TIL DIG OG DIT NETVÆRK

Velkommen tilbage fra bededagsferien. Vi har brugt noget af tiden på at forberede en helt særlig version af nyhedsbrevet til dig - med links til videoer, som vi håber, at du har lyst til at dele i dit netværk :-)

Videoerne er fra det store formidlingsarrangement om ’Børn, unge og fysisk aktivitet’, som foregik den 3. maj i Idrættens Hus i Brøndby.

Hvis du var til stede, kan du få genopfrisket nogle af pointerne fra de fire oplægsholdere i form af korte videoer. Havde du ikke mulighed for at deltage i arrangementet, får du her mulighed for at se, hvad der foregik - for de korte videoer linker videre til de fire præsentationer i fuld længde

Som en ekstra bonus får du også et par smagsprøver fra de to workshops, som blev afholdt om ideer til at omsætte forskning til praksis i henholdvis skoler og idrætsforeninger.

Tænk: Hvem er dette relevant for? Del nyhedsbrevet med vedkommende. Sammen kan vi sørge for, at viden omsættes til handling…!

God fornøjelse.

Jens Bangsbo, professor og centerleder

Hent pdf med anbefalinger om fysisk aktivitet for børn og unge


 

VIDEO: Fysisk form og sundhed

Professor Peter Krustrup fortæller om et par af pointerne i hans oplæg om ’Effekter af idræt og fysisk aktivitet i forhold til fysisk form og sundhed’ for børn og unge.

SE VIDEO HER

VIDEO: Læring, kognitiv funktion og motoriske færdigheder

Jesper Lundbye-Jensen, lektor ved Københavns Universitet fortæller kort om hans oplæg om ’Effekter af fysisk aktivitet på læring, kognitiv funktion og motoriske færdigheder’ for børn og unge.

SE VIDEO HERVIDEO: Motivation og velvære

Glen Nielsen, adjunkt ved Københavns Universitet, fortæller kort om et par af pointerne fra hans oplæg om ’Psykologiske aspekter i relation til motivation og velvære’ ved seminar i Idrættens Hus den 3. maj 2016.

SE VIDEO HER

VIDEO: Social inklusion og implementering i skole og foreningsliv

Sine Agergaard, lektor ved Aarhus Universitet, fortæller kort om et par af pointerne fra hendes oplæg ’Social inklusion og implementering i skole og foreningsliv’.

SE VIDEO HERVIDEO: Workshop 1 - skoler

Kort reportage fra workshop 1 under seminar om ’Børn, unge og fysisk aktivitet’ i Idrættens Hus den 3. Maj 2016. Deltagerne arbejder med ideer til at omsætte forskning til praksis i folkeskolen og på ungdomsuddannelser. Ordstyrer er Bjørn Christensen, dokumentationschef i Dansk Skoleidræt.

SE VIDEO HER

VIDEO: Workshop 2 - idrætsforeninger

Kort reportage fra workshop 2 ved seminar om ’Børn, unge og fysisk aktivitet’ i Idrættens Hus den 3. Maj 2016. Deltagerne arbejder med ideer til at omsætte forskning til praksis i idrætsforeninger. Ordstyrer er Helle Carlsen, konsulent ved Dansk Idrætsforbund.

SE VIDEO HERFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 09. maj 2016