Nyhedsbrev - januar 2016

NYHEDSBREV - JANUAR 2016

GODT NYTÅR!

Året 2015 var et travlt og inspirerende år for de mange forskere og medarbejdere i Center for Holdspil og Sundhed. Mange forskningsprojekter er på vej med resultater, og vi kan se frem til flere ph.d.-forsvar i løbet af året.

2016 kommer i høj grad til at stå i børn og unges tegn. Som et eksempel kan nævnes den store konsensuskonference, som vi afholder i april måned med deltagelse af en lang række udenlandske eksperter. Her bliver der sat fokus på effekter af idræt og fysisk aktivitet i forhold til sundhed, læring, motivation og social inklusion…

Læs hele centerleder Jens Bangsbos nytårshilsen HER


 

Holdspil løfter humøret og pulsen hos de ældre i Valby

I Langgadehus Plejecenter skubber de ældre spisesalens stole og borde til side tre gange om ugen og spiller bold. Det sker i et forskningsprojekt, hvor Center for Holdspil og Sundhed og Københavns Kommune samarbejder om at udvikle træningstilbuddene til de ældre.

Læs mere her

Fodbold skal hjælpe kvinder med kræft

Professor Peter Krustrup fra Center for Holdspil og Sundhed har netop modtaget 1,5 mio kr til treårigt forskningsprojekt i rehabilitering af kræftramte kvinder ved hjælp af motionsfodbold. Midlerne er tildelt af Preben og Anne Simonsens Fond.

Læs mere herInvitation til ph.d.-forsvar om forskning i langtidseffekter af fodboldtræning for ældre mænd

Hvilke effekter på den fysiske kapacitet kan man måle hos mænd, der spiller fodbold gennem hele livet?

Det er et af de spørgsmål, du kan få svar på, hvis du vælger at tilbringe to timer i selskab med Thomas Rostgaard Andersen mandag den 25. januar fra kl 13.00.

Læs mere om ph.d.-forsvaret her

Husk centrets netværksmøde om ”MotionsFloorball” onsdag den 13. januar kl. 13.

Kom til årets første netværksmøde. Denne gang om ”MotionsFloorball - et nyt forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt”.

Hør om forskningsresultater og deltag i debat og networking. Er du ikke med i netværket endnu, er der hjælp at hente på vores hjemmeside.

Læs mere herFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 10. januar 2016