Nyhedsbrev - november 2015

NYHEDSBREV - NOVEMBER 2015

hOLDSPIL SKAL GIVE KOL-PATIENTER LYST TIL MOTION

På Nørrebro spiller de bold i forebyggelsescentrets træningslokale, der tidligere var fyldt med kondicykler og fitnessmaskiner. Det har givet ny luft i lungerne hos KOL-patienterne.

Læs mere her.


 

Bliv medlem af Center for Holdspil og Sundheds netværk

Deltag i to årlige møder med andre fagpersoner og blev løbende opdateret om centrets forskning og resultater. På netværksmøderne udveksler vi erfaringer omkring implementering af idrætsprojekter samt diskuterer processer og strategier for rekruttering og fastholdelse af borgere i sunde idrætsaktiviteter.

Læs mere om netværket her

Nye træningskoncepter hjælper ældre og syge danskere i gang med motion

Et treårigt projekt ved navn ’DGI Sundhedsidræt’ bruger specielt udviklede træningskoncepter til at gøre det lettere for danskere med sygdoms- eller aldersdomsrelaterede problemer at komme i gang med at dyrke idræt. Center for Holdspil og Sundhed sikrer evaluering af koncepterne og tester træningens effekt.

Læs mere herHåndbold-ikon ny ambassadør for holdspil og sundhed

Morten Stig Christensen vil fremover repræsentere Center for Holdspil og Sundhed som sundhedsambassadør med særligt fokus på håndboldsporten.

Læs mere

3200 skoleelever testede ny effektiv træningsmetode

'5-10-15' er navnet på en ny træningsmetode for skolebørn og deres forældre, der giver imponerende resultater. Metoden er udviklet af Center for Holdspil og Sundhed og er den seneste tid blevet afprøvet på mere end 60 danske skoler.

Læs mereFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 24. november 2015