Nyhedsbrev - juli 2015

NYHEDSBREV - JULI 2015

STOR SUCCES FOR FODBOLDKONGRES

Mange positive tilbagemeldinger dokumenterer en vellykket verdenskongres om forskning i fodbold. Mere end 500 delegerede fra næsten 50 lande verden over var mødt frem, og i fire effektive dage diskuterede de emner som skadesforebyggelse, anti-doping arbejde, målteknologi, kampanalyser, talentudvikling, testning i træning og ikke mindst fodbold og sundhed.

Læs mere om kongressen her


 

Sundhedsviden fra danske skoler skal ud til hele verden

Danmark bliver foregangsland for sundhedsarbejde rettet mod skolebørn, når Center for Holdspil og Sundhed sammen med FIFA og DBU i august starter projektet ’11 For Health’ i en række danske skoler.

Læs mere om projektet her

Motionsfloorball fremmer fællesskab og fysisk formåen

To gange 24 minutters floorballtræning om ugen i tre måneder var nok til at give markant forbedret sundhedsprofil hos 65-75 årige mænd, der også fik venskaber ud af at deltage i forskningsprojekt.

Læs mere om floorballprojektet herFodbold og forskning på Folkemødet

Center for Holdspil og Sundhed fik pulsen op blandt politikere og journalister ved årets store politiske festival på Bornholm.

Læs mere her

Landskamprekordholder er ny ambassadør for fodboldsundhed

Katrine S. Pedersen er den danske fodboldlandsholdsspiller, der suverænt har repræsenteret sit land flest gange. Nu repræsenterer hun Center for Holdspil og Sundhed.

Læs mere om vores nye ambassadør herBoldspil afløser fitnessmaskiner på Nørrebro

Center for Holdspil og Sundhed og Forebyggelsescenter Nørrebro samarbejder om at udvikle holdspil, der skal hjælpe borgere til komme i bedre form og fastholde deres motivation til træning.

Læs mere om workshoppen her

Følg Center for Holdspil og Sundhed på Facebook

Få de seneste nyheder fra Center for Holdspil og Sundhed med det samme - og mød andre danskere, der også interesserer sig for sundhedseffekterne af holdspil.

Tjek ind og giv os dit 'like' herFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 03. juli 2015