Nyhedsbrev - juli 2014

NYHEDSBREV - JULI 2014 - GOD SOMMER TIL ALLE!

FORSKNING FRA CENTER FOR HOLDSPIL OG SUNDHED ANVENDES OVER HELE VERDEN

”Fodbold og Sundhed” er temaet for et videnskabeligt særnummer, som for nylig er udgivet af det anerkendte tidsskrift Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. Særnummeret indeholder 16 videnskabelige artikler vedrørende centrets forskning, der nu når ud til idrætsledere, forskere og beslutningstagere i hele verden.

Læs mere om udgivelsen


 

Fodbold styrker mænd med prostatakræft

43-74 årige mænd med prostatakræft får større og stærkere muskler, forbedret funktionel kapacitet, positive sociale oplevelser og lyst til at forblive aktive - ved at spille fodbold i 12 uger.

Læs om de nye resultater

Forskningsformidling i børnehøjde ved 'Science in the City' festivalen

Hvad sker der med hjertet, musklerne, lungerne og tankerne, når vi laver en intens fysisk aktivitet som fodbold? Det fik en række skoleklasser svar på i både teori og praksis, da de deltog i CHS’ fodbold-event under videnskabsfestivalen Science in the City.

Se flere billeder af actionforskningWilliam Kvist og Lykke Friis går i felten for Center for Holdspil og Sundhed

Landsholdsspilleren og prorektoren udnævnt til ambassadører for centret ved flot besøgt seminar om ’Motionsfodbold som forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme’

Mere om seminaret

Se FIFAs dokumentarfilm om Center for Holdspil og Sundhed

Det internationale fodboldforbund – FIFA – har produceret en film om centrets forskning. Filmen viser, hvordan FIFA ser på betydningen af centrets arbejde - og hvordan forskningen skal anvendes til at fremme sundhedsprojekter over hele verden.

Se FIFAs film om vores forskningFor at besvare denne email skriv til holdspil@nexs.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 04. juli 2014