13. december 2019

Nye medarbejdere på Center for Holdspil og Sundhed

Velkomst

Center for Holdspil og Sundhed glæder sig over at kunne præsentere tre nye ansigter, der skal være med til at implementere, formidle og rådgive om centrets viden i de kommende år. Herunder præsenterer de nye medarbejdere sig selv

Sidse Nikoline Stavad ​​

Ansat 1. november 2019 som rådgiver på Center for Holdspil og Sundhed.

Jeg kommer til at løfte rådgivningsarbejdet i centrets arbejde med at fastholde unge i idræt og skabe bedre mental sundhed gennem holdspil og aktive fællesskaber. Som rådgiver vil jeg omsætte centrets forskningsresultater til konkrete sundhedsindsatser, der skal forbedre den sociale, mentale og fysiske sundhed blandt unge og demensramte.  

Jeg er uddannet cand.scient. i humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab i oktober 2016. Siden hen har jeg været med til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne i gang med en mere aktiv livsstil både som projektleder i DGI Storkøbenhavn og senest som fritidsvejleder og –konsulent i Furesø Kommune.

Derudover er jeg uddannet DGI Friluftsinstruktør og har netop meldt mig ind i foreningen CPH Outdoor med ønsket om at være mere aktiv i naturen. 

Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste Mikkel og 1-årige søn Jacob. Jeg spiller håndbold, laver kreative projekter og er glad for at opleve verden.

Jonas Tybirk

Ansat 1. november 2019 som rådgiver på Center for Holdspil og Sundhed.

På centret skal jeg arbejde med sundhed og velvære hos personer med livsstilssygdomme og ældre. Det handler om at etablere samarbejder med kommuner, patientforeninger og idrætsforeninger, så holdspil som træningsform, behandling og forebyggelse udbredes til de relevante målgrupper.

Jeg er uddannet cand.scient. i humanfysiologi i 2013 og har siden været ansat på forskellige forsknings- og implementeringsprojekter i Sektion for integrativ fysiologi og på Center for Holdspil og Sundhed. Desuden har jeg været et smut forbi DGI som løbekonsulent.

Jeg bor i Søborg med min kæreste og vores lille pige, som lige er blevet 1 år. Noget af min fritid går med huset og haven, men jeg hopper også gerne i et par løbesko eller på racercyklen, mens fodbold med nogle gamle drenge fra Thy også prioriteres højt.

Mads Klim Jacobsen​​​​​

Ansat 15. november 2019 som kommunikationsmedarbejder på Center for Holdspil og Sundhed.

Min rolle bliver at formidle centrets forskning og sikre, at resultater og viden når ud i den brede offentlighed. Derudover skal jeg rundt i kommunerne og fortælle historierne derude, hvor implementeringen af holdspil finder sted.

Jeg er uddannet journalist fra DMJX og har en kandidat i journalistik fra SDU. Tidligere har jeg arbejdet for TV 2 og Danmarks Radio og senest som kommunikationsmedarbejder for DGI Verdensholdet. 

I min fritid er jeg vild med at dyrke sport. Primært volleyball, tennis og fodbold, og så er jeg småafhængig af havet og hopper så vidt muligt dagligt i bølgerne ved Amager Strand. ​​