03. marts 2017

Nye rådgivere i Center for Holdspil og Sundhed

Nye medarbejdere

Sammen med de øvrige medarbejdere skal de tre rådgivere bringe Center for Holdspil og Sundheds forskningsviden i spil i skoler, foreninger og kommuner gennem rådgivning og implementering.

Center for Holdspil og Sundhed har ansat tre medarbejdere:

Anne Nistrup er rådgiver i Center for Holdspil og Sundhed Anne Nistrup, 31 år, er ansat som rådgiver. Anne er et kendt ansigt på Center for Holdspil og Sundhed, idet hun de seneste to år har været ansat som videnskabelig assistent på centrets ældreforskningsprojekter. Hun har bl.a. stået for ”Holdspil på aktivitetscentre”, som et af flere implementeringsprojekter.
Rene Andersen er ansat som rådgiver i Center for Holdspil og Sundhed

René Andersen, 47 år, er ansat som rådgiver. René er idrætsuddannet fra Syddansk Universitet og kommer fra en stilling som sundhedskonsulent i Københavns Kommune, hvor han blandt andet har været lokal projektleder på ”Holdspil og fitness” på Forebyggelsescenter Nørrebro.

Ida Laurent er ansat som rådgiver i Center for Holdspil og Sundhed

Ida Laurent, 30 år, er ansat som rådgiver. Ida er idrætsuddannet fra Københavns Universitet og har tidligere haft egen virksomhed, som implementerede bevægelse i relation til læring i skolen. Desuden har hun været projektkoordinator på ”FC Prostata” ved Rigshospitalet.

Etableringen af Center for Holdspil og Sundheds rådgivnings- og implementeringsenhed er blevet mulig i kraft af en uddeling på 16 mio. kr. fra Nordea-fonden.

Læs mere om centrets:

Rådgivning og implementering