27. marts 2017

Center for Holdspil og Sundhed fejrer jubilæum

Jubilæum

Center for Holdspil og Sundhed har eksisteret siden 2012. Gennem veldokumenteret forskning, arbejder centret for at forbedre danskernes sundhed og livskvalitet i hverdagen. Det gøres ved at servicere kommuner, idrætsorganisationer og skoler med viden om, hvordan man med holdspil kan forbedre folkesundheden på en måde, der er socialt engagerende og sjov. I 2017 fejres centrets fem-års jubilæum med et større formidlingsarrangement.

Fra Center for Holdspil og Sundheds åbning i 2012. Jens Bangsbo fortæller om centrets visioner. I år fylder centret fem år. Foto: Bo Kousgaard

Til sommer fylder Center for Holdspil og Sundhed fem år. I den anledning afholdes et stort formidlingsarrangement for alle interesserede.

På dagen præsenteres en række undersøgelser, som centret har gennemført og udmøntet i konkrete motionskoncepter.

Sammen med Center for Holdspil og Sundheds samarbejdspartnere afholdes desuden en række workshops, der skal gøre deltagerne klogere på, hvordan holdspil kan fremme sundhed og trivsel hos forskellige målgrupper - i forskellige settings. Og hvordan samarbejdet mellem de forskellige aktører på feltet kan styrkes og udvikles.

Sæt et stort kryds i kalenderen onsdag den 23. august 2017.

Læs mere:

Om arrangementet og tilmelding
Om Center for Holdspil og Sundhed
Om centrets forskning
Om rådgivning og implementering