Tanja Leth Martinez Vazquez

  • Spansk far og dansk mor
  • Født 4. november 1970

Mit arbejde er med nærvær og nænsom provokation at inspirere, coache, støtte og motivere mennesker (typisk i organi-sationer som Maersk, Sydbank, Politiet, Københavns Fængsler, Naviair og DIF) til forandring og øget bevidsthed. Det arbejder jeg med både gennem eget firma (What’s Alive In You?) og med samarbejdspartnere i forskellige forløb som individuel coaching, gruppecoaching, coachinguddannelse, akademiuddannelserne; ”Samtalen som redskab”, ”ledelse i praksis” og ”coaching i organisationer”, vægtstopuddannelse, rygestop-efteruddannelse og ledelsesudvælgelse.

Jeg har en kandidat i HRM fra CBS med speciale i arbejdslivets psykologi. Dette er suppleret med en række af kortere og længere uddannelsesforløb. Vigtigst i dette perspektiv er ICC coaching uddannelse samt 15 års fordybelse i NVC (Non-Violent-Communiation) med Marshall Rosenberg.

Jeg har gennemført tre større EU socialfondsstøttede integrationsprojekter i Vestsjælland, hvor jeg samarbejdede med 40 deltagere (flygtninge) om at skabe bro mellem flygtning og virksomhed for at opnå bedre integration af flygtninge på det danske arbejdsmarked.

Min coaching-filosofi er formet af mange retninger; vigtigst den systemiske tilgang, den narrative tilgang og den aner-kendende tilgang. Endnu mere vigtigt er at jeg ikke bruger en bestemt form eller struktur, men tager udgangspunkt i det, der rører sig og virker for den enkelte.

Jeg har arbejdet med coaching siden 2001. Jeg coacher både medarbejdere og ledere. Jeg coacher både i og udenfor organisationen. Jeg coacher både individuelle individuelt (karriere, rygestop, ledelse, kommunikation) og i grupper (primært rygestop).

Jeg får at vide af de personer jeg coacher og arbejder med at jeg har en skarp evne til at holde fokus og skabe klarhed, at skabe gejst og tillid til at kunne manifestere det ønskede.  

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med dette projekt. Både fordi det virker meningsfuldt for mig at bidrage positivt og konstruktivt til denne stadig oversete gruppe i Danmark og fordi jeg tror på at vi i vores coaching gruppe er meget motiverede til at gøre en forskel.

Kontakt

Tanja Martinez
Lederudvikling, kommunikation og samtaler
Mail: tanja@whatsaliveinyou.com
Mobil: 2327 8877
Skype: tanjamartinezalive
www.whatsaliveinyou.com
Find mig også på Facebook og LinkedIn