Richard Naylor

Hvad laver jeg?

Min virksomhed, Enrich, er et netværk af freelancere. Vi nyder at arbejde sammen og vi trives med at være katalysatorer i andres udvikling. Vi blev stiftet i Danmark i 2005, og har siden involveret deltagere og kunder aktivt i deres egen læringsproces. Vi designer læringsprogrammer, forretningssimulationer, teamudviklingskurser, ledersparring og coachingforløb. Vi leverer disse ydelser internationalt.

Hvad er min baggrund?

Jeg læste filosofi, politik og økonomi på universitet i England, hvor jeg kommer fra. Jeg er ved at afslutte en Master of Management Development på CBS og har taget en del andre certificeringer / kurser i de sidste år; bl. a. Certificeret Positiv Psykologisk Coach. Jeg har arbejdet med temaer som ledelse, præstation, samarbejde og kommunikation i snart 20 år. Jeg har både haft lederstillinger i organisationer, arbejdet for forskellige konsulenthuse, og været selvstændig.

Hvorfor er jeg med i dette projekt?

I Wales, hvor jeg boede i mange år, arbejdede jeg en del med forskellige grupper af børn og unge. Vi brugte aktiviteter og refleksion til at hjælpe dem til at styrke deres sociale færdigheder og selvværd. I de senere år har jeg også involveret mig med velgørenhedsorganisationen ”World at Play” som er bygget på disse principper. Dette projekt passer godt ind i denne filosofi og tilgang til arbejde med unge, som jeg er entusiastisk støtter af – og så havde jeg også tid til det!

Kontakt

Richard Naylor
Medarbejdere-, ledere-, team- samt organisationsudvikling
Tel. 29 91 09 76
Mail: rn@enrich.dk
www.enrich.dk