Matthieu Bron

Privat

  • Franskmand
  • 38 år
  • Taler Fransk (modersmål), Engelsk, Portugisisk, Dansk, Spansk

Uddannelse

  • Uddannet som Coach hos Mindjuice  (København - 2014)
  • BA i Sociologi & Organisationspsykologi (University of South Africa - 2009)
  • BA i Cinema og Audiovisuel (Frankrig - 1997)

Lidt om mig

Jeg er nyuddannet coach fra Mindjuice og er vant til at coache 1:1. Jeg er også i gang med at udvikle mine team coaching evner med en opbyggende Mastercoach Uddannelse hos Mindjuice fra november 2014. Derudover arbejder jeg som frivillig mentor i et mentorprogram i Frederiksberg kommune.

Min professionelle baggrund omfatter også 16 års international erfaring i audiovisuel kommunikation og dokumentarfilm produktion, herunder mere end 12 år som entrepreneur.

Jeg har boet og arbejdet i Syd Afrika (Mozambique) fra 1998 til 2011, hvor jeg blandt andet stiftede et videoproduktionsselskab, der samarbejdede og producerede film for udviklingssektoren (UNESCO, UNFPA, USAID, ActionAid, Light for the World, osv.), det offentlige (Ministerier) samt den private sektor.

Bortset fra de spændende tekniske og kreative aspekter af mit arbejde som videoproducent, så er det også givende på et personligt plan. Det giver mig først og fremmest mulighed for at møde mennesker, der er uden for min normale sociale cirkler. Jeg har arbejdet i forskellige kontekster og med mange forskellige mennesker - fra kvindelige landbrugere i en fjerntliggende landsby i Mozambique til vindmølleindustriens tekniker i Danmark og Tyskland, og gamle fiskere på Grønland.

Jeg har en stor interesse i tværkulturelle udfordringer og muligheder, og interesserer mig for hvordan de er med til at skabe menneskers identitet.

At arbejde med unge motiverer mig fordi jeg forstår hvad der er på spil når man i den alder  stadig er undersøgende i forhold til at finde sig selv, sin plads i en gruppe og samfundet, og leder efter sin identitet.

Af alle disse grunde, er jeg meget glad for at deltage i dette projekt, for både at bruge og udvikle mine evner som coach i samarbejde med de unge!

Min tilgang som coach

Hvad jeg står for som coach et at inspirere andre til at skabe indre fred og personlig mening. Jeg opmuntrer til kreative måder at tanker og at skabe meningsfuld handlekraft.

Andre siger om mig, at jeg er empatisk og nærværende og god til at skabe tillid, så coachee føler sig tryg til at fortælle personlige historier.

Som coach lytter jeg med et åbent hjerte og sind. Jeg holder også fokus på det, der er kernen i udfordringerne, og støtte coachee med at holde fokus på det der er relevant for ham/hende.

Jeg er glad for at være en del af dette projekt!

Kontakt

Matthieu Bron
Dokumentarfilminstruktør,
Video producent & Coach
Mobil: +45 50 39 06 93
Webs: www.meetingsprod.com
www.bodyandsoulmozambique.com