Lise Sustmann Allen

Privat

Født 1982 – Gift med Dardo fra Argentina – Mor til 2 piger på 8 og 3 – Bor i Glostrup

Kort faglig præsentation

Jeg er uddannet psykolog med speciale i ledelsesudvikling fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet i konsulentbranchen og som intern HR-konsulent i IT-branchen. Og i dag arbejder jeg som selvstændig erhvervspsykolog i HR Pro og tilbyder HR ydelser On Demand.

Erfaring

Ud over min uddannelse som psykolog har jeg efterfølgende bl.a. taget en certificering som NLP coach. Jeg har coachet og sparret hovedsageligt med ledere i forbindelse med mine tidligere ansættelser, og her har det været helt klassiske coaching samtaler 1-1.

Min baggrund indeholder også flere års erfaring som proceskonsulent, hvor jeg lægger meget vægt på kropslighed. Her har jeg haft mange medarbejdergrupper, som har fået konkrete redskaber eller er blevet ført igennem processer ved brug af diverse procesværktøjer.

Tilgang til coaching

Tilgangen til mine arbejdsopgaver generelt er inspireret af kognitiv adfærdsterapi og systemisk organisationstænkning, samt et konstant anerkendende fokus på mennesker og organisationer.

Som erhvervspsykolog er mit kernevirke at udvikle og bruge metoder til at forstå menneskers adfærd, behov og værdier og oversætte det til anbefalinger, handling og nye koncepter til gavn for organisationer og deres medarbejdere. Når jeg møder en virksomhed for første gang, ser jeg ikke bare hvem der gør hvad, men jeg iagttager og analyserer i høj grad også hvorfor. For det er herigennem, at kernen ligger til at finde ud af, hvad vi så kan gøre. Dette, tror jeg på, er den grundlæggende egenskab, der virkelig kan skabe forandring.

Jeg bruger desuden mig selv i alt, hvad jeg gør. Jeg tror på at forandring, læring og udvikling sker i relationen. Jeg kommer med up-to-date viden, relevant praktisk erfaring og et gå på mod, der smitter.

I forhold til coaching helt konkret er jeg selvfølgelig inspireret af NLP værktøjerne, som jeg er blevet undervist i. Men min coachingpraksis er i endnu højere grad inspireret af Stelters 3. generationscoaching, der ikke så meget handler om at nå et specifikt mål, men at samskabe i relationen.

Personlig bevæggrund for at melde mig

Udover at kunne deltage i et projekt, hvor jeg får mulighed for at vidensdele med andre kompetente coaches og sparre omkring praksis, så finder jeg det utrolig spændende at deltage i et projekt, hvor coaching bliver ”videnskabeliggjort”. Samtidig er det et super tiltalende projekt, hvor coachingsessioner skal være med til at styrke de unges identitet og livsduelighed – Hvem vil ikke gerne være en del af det?

Desuden er jeg selv vokset op med klassekammerater, der kunne have nydt godt af et lignende projekt, jeg elsker fodbold, og så har jeg lavet en masse frivilligt arbejde med unge fra andre lande (dog betydeligt bedre stillet end de unge i dette projekt), så jeg har god forståelse for andre kulturer og føler at jeg vil kunne bidrage positivt til de unges udvikling

Kontakt

Lise Sustmann Allen
Mob: +45 6166 1982
Mail: lsa@hrpro.dk
Web: www.hrpro.dk