Jamil F. Mehdi

Mit navn er Jamil F. Mehdi (snart 28 år)

Jeg er født og opvokset i Danmark og er den ældste af fire, har 3 søstre (Nadin 27 år, Iman 26 år og Hanan 25 år). Vores forældre kom fra Libanon i 1985 – samme år som jeg blev født. Min far er muslim og min mor er kristen. De flygtede fra en forfærdelig borgerkrig som fandt sted i landet i mange år de flygtede af flere grunde 1. Pga. krigen 2. Pga. Og 3. For en bedre fremtid for dem selv og os børn. Desværre blev intet af dette som de forstillede sig primært pga. deres forskellige religion. Hvilket betød at borgerkrigen fortsatte i vores hjem i mange år frem og det har påvirket mig og mine søstre gennem vores barndom…… - Det er starten på den historie jeg er ude og fortælle når jeg er ude på folkeskoler, ungdomsuddannelser, institutioner mm. som rollemodel.

Derudover arbejder jeg på fuldtid som ungdomskonsulent hos HK Ungdom Hovedstaden. Jeg arbejder også som dialog ambassadør for Københavns Kommune på deltid, her tager vi ud og tager nogle emner op i klasserne som vi på forhånd har planlagt. Ved siden af alt dette er jeg ved at færdiggøre min systemisk coach uddannelse som jeg læser hos Atrractor (færdig d. 5/11-13).

Jeg er uddannet som butiks assistent hos BR Legetøj og har ellers læst nogle enkelte fag op, som salgspsykologi og projektstyrring.

Jeg brænder for at arbejde med unge og jeg elsker at være med til at gøre en forskel. Både fordi jeg selv som ung har haft rigtig mange rollemodeller, coaches mm. Som har flyttet mig rigtigt meget og fordi jeg har så meget i baggagen fra mine livserfaringer både i forhold til min opvækst og i forhold til de mange oplevelser jeg har haft, de mange kulture jeg har mødt og de mange udfordringer jeg har stået overfor både som ung men også i gennem min barndom.

Det er også klart det som motiverer mig til at være med i dette fantastiske projekt. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang især fordi jeg er overbevist om at man via coaching kan flytte unge i ”gråzonen” rigtig langt.

Kontakt

Jamil F. Mehdi
Ungdomskonsulent
Tel. 41 26 23 63
Mail: jamil.fm@hotmail.com