Netværksmøde i Center for Holdspil og Sundhed – Københavns Universitet

Netværksmøde i Center for Holdspil og Sundhed

CHS netværket afholder sit næste møde tirsdag 31. januar kl. 13-16 med fokus på "Foreningers arbejde med nye 'sundhedsidrætter'".

Klassiske idrætsgrene re-tænker deres produkt, og initiativer som 'Fodbold Fitness', 'Håndboldfitness' og 'Motionsfloorball' er opstået, men hvad betyder det i idrætsforeningerne? Til netværksmødet vil man blive klogere på dette, og man vil blive præsenteret for sociologiske og fysiologiske resultater fra den aktuelle forskning på Center for Holdspil og Sundhed, samt erfaringer fra organisationer og foreninger der arbejder med de nye 'sundhedsidrætter'.

Man kan glæde sig til:

  • Oplæg ved lektor Laila Ottesen, postdoc Søren Bennike og ph.d.-studerende Therese Hornstrup, samt Jens Hagbarth (DGI & Benløse Floorball Club), Tanja Kilbæk Ramgil (DHF/DGI & KHKS håndbold) og Casper Boe Jensen (DBU/DGI & Jyllinge FC), som repræsenterer foreningsidrætten der til dagligt arbejder med hhv. Motionsfloorball, Håndboldfitness og Fodbold Fitness.
  • Workshops med fokus på idrætsforeningers engagement i de nye 'sundhedsidrætter', udfordringer ved implementering, og de forandringer der følger implementering af de nye 'sundhedsidrætter'.
  • Fokus på udveksling af viden, debat og networking.

Netværksmødets endelige program udsendes til CHS netværket i december.

Hvis du ikke allerede er medlem af CHS netværket, så udfyld først denne formular til optagelse i netværket.

Få tilsendt en invitation til mødet ved at sende en mail til: mbendtsen@nexs.ku.dk. Deadline for tilmelding til mødet er d. 24. januar 2017.

Vi glæder os til at se CHS netværket til endnu et inspirerende møde!

Center for Holdspil og Sundheds hjemmeside kan du læse mere om CHS' forskningsprojekter.