Stærk profil skal omsætte forskning til praksis hos Center for Holdspil og Sundhed – Københavns Universitet

Holdspil og Sundhed > Presse > Pressemeddelelser > Bo Vestergård Madsen

07. december 2016

Ny daglig leder til rådgivning og implementering

Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet har pr. 1. februar 2017 ansat Bo Vestergård Madsen som daglig leder af centrets rådgivnings- og implementeringsenhed. Bo Vestergård Madsen skal være drivkraft i at gøre danskerne mere fysisk aktive. Centrets forskningsresultater skal omsættes til konkrete motionskoncepter i kommuner, skoler og foreninger.

Enhedens nye daglige leder har mange års erfaring fra idrætsverdenen og kender også til det at være forsker efter en årrække som idrætsforsker på bl.a. Syddansk Universitet.

Bo Vestergård Madsen kommer aktuelt fra en stilling hos Lokale og Anlægsfonden, hvor han i gennem ni år har været analysechef.

Bo Vestergård Madsen kommer til Center for Holdspil og Sundhed med solid erfaring fra idrætten. Han glæder sig til at gøre flere danskere fysisk aktive ved at omsætte centrets forskning til praksis. Foto: Esben Zøllner Olesen. HENT FOTO i høj opløsning.

- Jeg ser frem til, at Bo Vestergård Madsen står i spidsen for, at centrets forskning i træning og boldspil udmøntes i konkrete motionskoncepter, med potentiale til at gøre flere danskere fysisk aktive, udtaler Jens Bangsbo, leder af Center for Holdspil og Sundhed.

- Bo har mange værdifulde egenskaber, som centret helt sikkert får stor glæde af. Det gælder hans faglige baggrund, såvel som det stærke netværk han har i både idrætten og kommunerne, fortsætter Jens Bangsbo.

Ser frem til at styrke fællesskab og trivsel

- Jeg glæder mig til at bidrage til at implementeringen af Center for Holdspil og Sundheds forskning, og til det forsatte samarbejde med idrættens organisationer, kommuner og andre interessenter, siger Bo Vestergård Madsen og tilføjer:

- Center for Holdspil og Sundhed har en bred tilgang til arbejdet med sundhed, som også handler om at styrke fællesskaber og trivslen for de borgere, som ikke i forvejen er fysisk aktive. Det er en vigtig pointe for mig, og det ser jeg frem til at styrke og udvikle.

Etableringen af Center for Holdspil og Sundheds rådgivnings- og implementeringsenhed er blevet mulig i kraft af en uddeling på 16 mio. kr. fra Nordea-fonden.

Ansættelsen af Bo Vestergård Madsen som daglig leder følges op med ansættelse af tre rådgivere, to implementeringsmedarbejdere og en kommunikationsmedarbejder.