Presse – Københavns Universitet

Holdspil og Sundhed > Presse

Presse

På denne side finder du kontaktoplysninger på vores pressemedarbejder, samt en liste over vores forskere opdelt på faglige ekspertiser, relevante publikationer, billeder og  links til vores sociale medier.

PRESSEKONTAKT

Kontakt centrets kommunikationsmedarbejder for yderligere information og support.

Heidi Pagaard
Kommunikationsmedarbejder
Telefon: +45 353-28079
E-mail: hpa@nexs.ku.dk

EKSPERTLISTE

Boldspil for skolebørn

Claus Malta Nielsen

Inkluderende holdspil i folkeskolen

Laila Ottesen

Lone Friis Thing

Pernille Guldager Knudsen

Holdspil og social integration

Anne-Marie Elbe

Sine Agergaard

Unge, holdspil og medborgerskab

Reinhard Stelter

Knude Eske Ryom

Sundhedseffekter af holdspil i virksomheder

Holdspil på arbejdspladsen

Gertrud Pfister

Verena Lenneis

Holdspil og ældre

Holdspil og hjernen

Jesper Lundbye-Jensen

Svend Sparre Geertsen

Richard Thomas

Implementering af Fodboldfitness

Laila Ottesen

Søren Bennike

Holdspil og livsstilssygdomme

Sundhedseffekt af motionsfodbold

Jonas Tybirk Nielsen

PRESSEKLIP OG NYHEDER

Center for Holdspil og Sundhed omtales jævnligt i medierne i forbindelse med både forsknings- og implementeringsaktiviteter.

Vi har samlet vores nyheder og presseklip her

BILLEDEMATERIALE OG LOGOER

Linket herunder giver adgang til et særligt udvalg af billeder fra Center for Holdspil og Sundheds billedarkiv. Billederne kan benyttes gratis i forbindelse med omtale af centret eller centrets aktiviteter.

Fotografen, som er angivet ved hvert billede, skal altid krediteres (nævnes) i forbindelse med publicering; enten ved billedet på tryk eller som alternativtekst på web.

Find billeder og logoer

SOCIALE MEDIER

Center for Holdspil og Sundhed
På vores Facebookside holder vi dig opdateret med nyheder, presseomtale, arrangementer og nye tiltag. Følg os på Facebook her

@HoldspilKU
På vores twitter-profil finder du nyheder fra idrætsverdenen - både fra Centret men vi deler også relevante nyheder fra samarbejdspartnere og andre interessenter. Følg os på Twitter her

holdspilogsundhedku

På vores Instagram deler vi visuelle brudstykker af centrets aktiviteter - aktiviteter, interventioner eller blot små glimt af hverdagen med Holdspil og Sundhed.

Find profilen her

PRESSEMEDDELELSER

Er du interesseret i at se en samlet oversigt over de historier, vi selv har sendt ud i æteren, kan du finde en samlet liste over centrets pressemeddelelser her.

ABONNÉR PÅ NYHEDSBREV

Vil du modtage vores nyheder direkte kan du tilmelde dig Center for Holdspil og Sundheds nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet udkommer 4-6 gange årligt og indeholder nyheder om centrets forskningsprojekter - og resultater, nye tiltag samt information om arrangementer.