16. maj 2022

Se billeder og udvalgte slides fra netværksmødet om det trivselsfremmende idrætsmiljø for unge

NETVÆRK

Torsdag den 12. maj 2022 afholdte Center for Holdspil og Sundhed netværksmøde om det trivselsfremmende idrætsmiljø for unge. Se billeder og udvalgte slides fra det velbesøgte møde i Nordea-fondens flotte lokaler.

networking
Deltagere på netværksmødet benytter pausen til at nyde det gode vejr og... netværke.

Find link til oplæg fra dagen nederst på siden.

Glen oplæg
Lektor Glen Nielsen holder oplæg om forskningen i det gode idrætsmiljø for unge. Se slide 2-15 for udvalgte pointer fra hans oplæg her.
diskussion gr
Livlig gruppediskussion blandt deltagere på netværksmødet.
Lars Albæk
Lars Albæk fra Københavns Kommune kommer med et kommunalt perspektiv på arbejdet med idræt, bevægelse og trivsel hos unge. Se slide 17-28 for hans oplæg her.
Andreas Lundgaard
Andreas Lundgaard fra BK Skjold giver en forenings perspektiv på arbejdet med idræt og trivsel hos unge. Se slide 29-39 for udvalgte slides fra hans oplæg her.
Heerings Gård
Netværksmødet blev afholdt i de flotte rammer på Heerings Gård hos Nordea-fonden i hjertet af København.

 

Udvalgte slides fra mødet

Se udvalgte slides fra oplægsholderne på mødet i denne samlede pdf-fil.

  • Slide 2-15: Udvalgte slides fra lektor Glen Nielsens oplæg om forskning i det gode idrætsmiljø for unge.
  • Slide 17-28: Slides fra Lars Albæk, udviklingskonsulent i Idrætsudvikling, Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune med et kommunalt perspektiv på arbejdet med
    idræt, bevægelse og trivsel hos unge.
  • Slide 29-39: Udvalgte slides fra Andreas Lundgaard fra BK Skjold, med en forenings perspektiv på arbejde med idræt og trivsel hos unge.

Kunne du tænke dig at høre om mulighederne for at høre mere om, hvordan man skaber et trivselsfremmende miljø for unge idrætsudøvere? Så kan Signe Holmenlund fra Center for Holdspil og Sundhed kontaktes.

Emner