5-års jubilæum for Center for Holdspil og Sundhed – Københavns Universitet

Holdspil og Sundhed > Arrangementer > 2017 > Jubilæum

5-års jubilæum for Center for Holdspil og Sundhed

Center for Holdspil og Sundhed inviterer til 5-års jubilæum
- Fra forskning til implementering i praksis

Igennem de sidste 5 år har Center for Holdspil og Sundhed udført tværdisciplinær forskning inden for området holdspil og sundhed. Centret har bl.a. produceret et stort antal videnskabelige publikationer; været vært for mange seminarer og konferencer; og vores forskning er blevet offentligt tilgængelig for danskerne gennem mediedækning. Centrets forskning viser et stort potentiale for implementering og videre forskning. Centrets 5-års jubilæum markeres bl.a. ved et stort formidlingsseminar onsdag d. 23. august 2017.

Kom og hør om centrets forskning gennem de sidste 5 år, og bidrag til debat om implementering af resultaterne ude i ”den virkelige verden”. Deltag også i workshops inden for en lang række temaer, alle med fokus på ”Fra forskning til praksis”. Seminaret afsluttes med en meningsdannende paneldebat med fremtrædende personer fra idrætsorganisationerne, den politiske scene og forskningsverdenen.

Arrangementet henvender sig til:

Centrets samarbejdspartnere og interessenter i bl.a. kommuner, idrætsorganisationer og uddannelsesinstitutioner.

Program:

Se invitationen og det fulde program her.
Læs mere om seminarets foredragsholdere og workshops her.

Pris:

Deltagelse i seminaret er gratis. Tilmelding er bindende, idet der serveres mad og drikkevarer. Udeblivelse uden rettidigt afbud (ved tilmeldingsdeadline d. 7. august) faktureres med 700 kr.

Tilmelding

Tilmeld dig online senest d. 7. august 2017. Ved tilmeldingen skal der anføres en 1. og 2. prioritet mht. eftermiddagens workshops.